vragen

vragen voor mezelf #5


81 Waar zie ik mezelf in 5 jaar?

 • career gebied:

In 5 jaar zie ik mezelf werken bij een leuke programmeer bedrijf. Verder wil ik graag meer leren over programmeren en dus zou ik in mijn vrije tijd bijleren over programmeren.

 • liefde en relatie:

In vijf jaar zou ik graag een leuke relatie willen hebben met iemand die mij vrolijk maakt, lief voor mij is en graag samen met mij leuke momenten wil beleven. verder hoop ik dat ik met diegene over de toekomst kan spreken met daarin onderwerpen als trouwen, kinderen krijgen, en samen op vakanties gaan.

 • leef/woonomgeving:

Waar ik in de toekomst woon weet ik nog niet wel wil ik heel graag een mooi appartement of huis om in te leven en het liefst woon ik samen met iemand. verder wil ik wel dat er een sportschool met een wellness gedeelte in de buurt is omdat ik sporten en wellness een belangrijk onderdeel van een gezond leven vind.

82 Waar zie ik mezelf in 10 jaar?

 • career gebied:

In 10 jaar zie ik mezelf werken bij een leuke programmeer bedrijf. Als ik rond die tijd al kinderen heb zie ik me dan het liefste parttime werken en anders fulltime.

 • liefde en relatie:

In 10 jaar zou ik het liefst getrouwd zijn en een gezinnetje met kinderen willen hebben die ontzettend van mij houden. Verder hoop ik met deze persoon op verschillende vakanties te zijn geweest in zowel het binnen als het buitenland. Ook hoop ik dat we allebei parttime werken en parttime voor de kinderen zorgen want dat lijkt mij het meest optimale.

 • leef/woonomgeving:

Graag zou ik een mooi en groot huis willen hebben met genoeg ruimte voor het gezin dat ik wil hebben huis om in te leven met een aantal kamers voor de kinderen en een mega grote kamer voor mij en mijn geliefde.

83 Waar zie ik mezelf in 20 jaar?

 • career gebied:

In 20  jaar zie ik mezelf werken  graag hoger op komen in het bedrijf waar ik werk en meer verantwoordelijkheden krijgen waardoor mijn werk leuk bllijft. Ook lijkt het mij leuk om jongeren die bij het bedrijf te werken te helpen op het moment dat ze met vragen over het werk bij mij komen.

 • liefde en relatie:

In 20 jaar hoop ik dat mijn relatie nog steeds geweldig goed gaat dat we allemaal leuke dingen doen en dat we met de kinderen in de zomer samen op vakantie naar verschillende plekken in het binnen als buitenland.

 • leef/woonomgeving:

Waar ik in de toekomst woon weet ik nog niet wel wil ik heel graag een mooi appartement of huis om in te leven en het liefst woon ik samen met iemand.
84 Waar zie ik mezelf in 30 jaar ?

 • career gebied:

In 30 jaar hoop ik weer fulltime te gaan werken en hoop ik dat ik een tot twee dagen vrijwilligers werk te kunnen gaan doen.

 • liefde en relatie:

In 30 jaar hoop ik dat het tussen mij en mijn geliefde nog steeds goed gaat en dat wij samen met zijn tweeën een paar keer per week leuke dingen met zijn tweeën doen en paar keer per week samen met de kinderen. Verder hoop ik dat zodra de kinderen ouder dan 12 zijn dat we een keer met zijn allen naar Scandinavië kunnen gaan en daar een rondreis kunnen maken.

 • leef/woonomgeving:

In 30 jaar hoop ik dat mijn kinderen volwassen zijn en dat mijn kinderen gaan zoeken naar een baan waar zij goed aan verdienen en waar zij zich inzelf goed in vinden.

85 Waar zie ik mezelf in vijftig jaar?

 • career gebied:

In 50 jaar hoop ik met pensioen te kunnen gaan en een bijzondere reis te kunnen maken. Ik wil niet alleen maar ook een spaaraccount hebben met daarop genoeg geld voor mijn pensioen voor het geval dat er in de toekomst geen pensioenen meer bestaan.

 • liefde en relatie:

In vijftig jaar hoop ik genoeg geld te hebben om met mijn geliefde een grote reis te maken. Deze grote grote reis gaat dan over meerdere maanden waar we van verschillende continenten verschillende plekken bezoeken.

 • leef/woonomgeving:

Waar ik in  50 jaar woon is op een hele mooie plek met veel natuur in een huis met heel veel gadgets. Een plek waar natuur en techniek samen komen.

 86 Als ik zou kunnen ruilen van families met iemand zou ik dat doen?
Nee, want iedere familie heeft zijn voordelen en nadelen.
87 Ben ik close met mijn familie?

Met sommige familieleden ben ik enorm close met andere wat minder.
88 Als ik de kans zou krijgen om in politiek te mogen zitten zou ik dat doen?
 Ja want er  zijn heel veel dingen in de politiek die verbetert moeten worden dus die zou ik dan verbeteren. Ik zou dan bijvoorbeeld heel veel wetten op gebied van gezondheidzorg en dieren welzijn indienen. Het gaat namelijk nog steeds  zeer slecht met de gezondheidszorg. Dit komt doordat Amerikaanse bedrijven de macht hebben over een groot gedeelte van de Europese dokters.
89 Als ik het volkslied mocht veranderen zou ik dat dan doen?
Absoluut het Nederlandse volkslied is aan verandering toe en daarnaast kennen maar heel weinig mensen het gehele lied, de meeste komen niet verder dan 2 of 3 van de 15 coupletten.

 90 Welke land vind ik het minst leuk?

Er is geen land die ik het minst leuk vind.
  91 Welk land vind ik het leukste ?

Weet ik nog niet aangezien ik nog niet overal in de wereld ben geweest.
  92 Als ik  zou wegrennen van mijn familie, waar zou ik heen gaan?

Ik zou dan denk ik op zoek gaan naar een plek voor mezelf.
  93 Als ik in problemen komt, naar wie ga ik het eerst?

Het licht eraan wat voor problemen, meestal probeer ik problemen eerst zelf op te
   94 Wie is mijn partner in crime?

 Ik heb geen partner in crime momenteel.
  95 Kan ik makkelijk geheimen bewaren?

Ligt eraan wat voor geheimen het zijn.
  96 Waar geef ik het liefste mijn geld aan uit?

Ik geef het liefst mijn geld uit aan lekker eten, kleding, make up en cadeautjes en ik zet ook graag geld op mijn spaarrekening want ik hou ook ontzettend van sparen.
  97 Als je op een eiland zou stranden wat zou je meenemen, je mag maar drie dingen meenemen?

Dan zal ik graag een boot en mes en eten meenemen zodat ik daar weg kan komen.
98 Zou ik klaar zijn om mezelf voor mijn familie op te offeren of niet?

Ik zou mijzelf absoluut niet op offeren voor anderen mensen ongeacht of het familie is of een onbekende daar is mijn leven voor mij veel te belangrijk.

  99 Als een familielid, vriend of een sexy persoon van een klif zou vallen en ik maar een kon redden wie zou je dan redden?

Als ik heel close ben met deze familielid dan zou ik deze familielid redden anders, maar als ik closer ben met de vriend dan zou ik die redden. De sexy persoon

  100 Als ik een sociaal netwerk van de site zou kunnen elimineren, welke zou het zijn en waarom?

geen enkele

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s