About me

Wie ben ik? 

Hallo iedereen ik ben Marjolein Kuip ben geboren op 12-09-1994. Woon in hoofddorp en ga naar school naar het NOVA College in hoofddorp. Op deze school doe ik de opleiding Applicatie-ontwikkelaar. Ik vind het een leuke opleiding en het zit in de richting van wat ik later wil worden namelijk programmeur of applicatie-ontwikkelaar.

Waarom ben ik begonnen met gedichten te posten?

Ik ben begonnen met gedichten te posten omdat ik het zelf een goede oefening vind voor Nederlands. En ik het leuk vind om af en toe gedichten te maken.

Hoe omschrijf ik mezelf?

Als ik mezelf zou moeten omschrijven zou ik mezelf omschrijven als een rustige leergierige en hardwerkende persoon.

Waarom omschrijf ik mezelf op die manier?

Ik omschrijf mezelf als een rustig persoon omdat ik ondanks dat ik soms best een druk leven lijdt altijd rustig en kalm blijf.

Verder omschrijf ik mezelf als een leergierig persoon omdat ik zoveel mogelijk wil leren van andere mensen en ieder moment probeer aan te pakken om iets nieuws te leren.

Zelf vind ik dat ik goed ben met programmeren. Ik leer programmeren door zowel opleiding als door dingen zelf uit te proberen.

Een opdracht motiveert mij als ik het gevoel heb dat ik er wat van kan leren. En dat er aan het einde iets moois of leuks aan het einde van de opdracht eruit komt. Verder wat mij motiveert om te programmeren is dat er aan het einde van de opdracht iets uitkomt waarbij niet alleen ik uitkomst goed vind maar waarvan andere mensen dat ook vinden.

Een gedachte over “About me

 1. Hoi Marjolein,

  Ik zag jouw blog omdat je die van mij bent gaan volgen.
  Wat leuk dat je programmeren aan het leren bent! Als je dat leuk vind dan moet je daar zeker mee verder gaan want daar kun je zoveel mee in je verdere leven!

  Ik zie dat je de naam Rozemarijntje gebruikt voor je blog. Maar ik zag ook dat het domein marjoleinkuip.com nog vrij is… Als ik jou was zou ik in ieder geval die domeinnaam registreren. Het is echt jammer als je eigen naam niet (meer) beschikbaar is. Voor een beetje geld kun je ook je WordPress blog onder je eigen domeinnaam draaien. Dat doe ik zelf ook. Als je bloggen leuk vindt dan zou ik dat doen als ik jou was. Daar krijg je geen spijt van denk ik! Het kost niet veel en als je dat afzet tegen de tijd die je in je blog steekt dan is het wel de moeite waard denk ik.

  Anyway, je bent goed bezig Marjolein! Ga zo door! En je hebt er een volger bij 🙂

  Groetjes,

  -Stijn

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s