Toekomstdroom Zakelijk

Wat doe je als applicatie-ontwikkelaar?

Als applicatie-ontwikkelaar ben je onder andere bezig met het ontwerpen en maken van applicatie’s dit kan in de vorm van webapplicatie’s en gewone Applicatie’s voor op de computer zoals software. In de toekomst zullen applicatie-ontwikkelaars ook steeds meer Programmatuur maken voor onder andere 3dprinters, tablets, robots, mobieltjes, en andere technische dingen om de toekomst te bevoorderen.

Wat is mijn toekomstdroom om over 10 jaar te doen ?

Mijn droom voor de toekomst is om in de toekomst bij een bedrijf te werken waar ik veel kan gaan programmeren van webapplicatie’s. Maar waar ik ook een deel van de tijd kan besteden aan het ontwerpen van webapplicatie’s voor zowel kleine klanten en bedrijven als grote. Daarnaast zou ik denk ik ook continu bezig zijn met cursussen en opleidingen om nog beter in zowel het ontwerpen als het maken van web-applicatie’s dat komt omdat de wereld van de design en van applicatie’s aan het veranderen is en nog steeds gaat veranderen.

Wat zal erover 10 jaar in onze maatschappij normaal zijn mbt ICT?

Ik denk dat het steeds normaler aan het worden is om alles vanaf de laptop te doen en dat die trend alleen nog maar meer wordt. Verder zou het normaal gaan worden dat steeds meer apparaten gedigitaliseerd worden en dat robots/zelfreindende auto’s over de hele wereld de norm gaan worden. Verder denk ik dat de toekomst dichterbij is dan dat mensen denken.

Wat zal er dan mogelijk zijn?

Verder denk ik dat er dan ook de mogelijkheid is tot betere voorlichting, meer vertrait producten en dat de toekomst waar we nu mee bezig om te veranderen dat die momenteel aan de gang is. Ik denk dat de wereld op het moment bezig is met een omslag en dat die nog effe wordt voort gezet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s